Bästa Babysitter

Att köpa en babysitter

Om du är en blivande förälder (eller om du är den den andra parten till en blivande förälder som letar efter en bra gåva), bör du allvarligt överväga att köpa en babysitter. Även om du redan fått ett barn kan en babysitter underlätta vardagen genom att underhålla barnet medan du tar hand om saker som att tvätta, diska eller ta en dusch. Samtidigt som du kan ha barnet under uppsyn. Självklart ska morföräldrar också fundera på att ha en babysitter. Det finns bärbara gungor (och vi har granskat några nedan!), men det är oftast lättare om varje hushåll har en egen babygunga.

Viktigt att tänka på

Alla babysitters är olika och det finns många funktioner att välja mellan. Vad du väljer beror på vad som är viktigast för dig! Här är några av de funktioner du bör överväga innan du handlar.

  • Viktgräns – Se till att du väljer en gunga som passar ditt barn. Vissa gungor är till för små barn, medan andra kan bara användas av en baby som börjar sitta upp på egen hand.
  • Musik – Många babysitters har inbyggda högtalare för musik eller naturljud. Eftersom vissa ljud kan lugna bebisar är detta en trevlig funktion att ha.
  • Rörelser – Alla bebisar gillar olika; vissa gillar att svänga fram och tillbaka, medan andra föredrar en rörelse från sida till sida. Många gungor tillåter båda alla rörelser, men om du väljer en som bara har ett alternativ ska du vara säker på att det är det ditt barn gillar bäst.
  • Sladd eller batteri – Att ha möjlighet att koppla in babysitter med sladd innebär att du inte kommer att böka med ett batteri som tidigt som ditt barn tycker att det är en bra idé att måla om väggen i vardagsrummet med kritor. Å andra sidan, att ha möjlighet att använda batterier innebär att du kan använda din gunga var som helst.

Vanliga frågor

När kan man börja använda babysitter

Nyfödda kan använda en babysitter som lutar helt. När ditt barn börjar bli större kommer du att vilja byta till en babysitter som lutar uppåt. Äldre barn som kan sitta upp på egen hand bör ha en gåstol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *